Algemeen beeld

Beste Supporter,

Saai is het nooit bij een volksclub als SC Cambuur. Samen hebben we al vele hoogte- en dieptepunten mogen beleven. Dat is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven. Wat ook nooit zal veranderen is de trouwe steun van de Twaalfde Man die er altijd en overal is. Bist dou der oek altied?! Vraag dan nu een Cambuur seizoenkaart aan.

Verlengen niet meer mogelijk

Supporters die in het afgelopen jaar een seizoenkaart hadden kunnen deze niet meer verlengen. De termijn liep tot woensdag 13 juni en dus zijn inmiddels alle reserveringen komen te vervallen. Wel is het uiteraard nog gewoon mogelijk om een seizoenkaart aan te vragen.

Ondanks een mogelijke Btw-verhoging hebben we de prijzen dit jaar opnieuw bevroren. Extra leuk is dat iedereen dit seizoen weer een nieuwe pas krijgt en deze is mede ontworpen door één van onze supporters. Over de uitgifte hiervan worden alle seizoenkaarthouders nog via de mail geïnformeerd.

Klik op onderstaande button om een eigen plek uit te zoeken in ons digitale stadion.

Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om je seizoenkaart bij het stadion te verlengen. Hiervoor kun je terecht bij onze medewerkers van de administratie (hoofdingang Cambuur Stadion). De administratie is op maandag van 10.30 tot 17.00 uur geopend en op overige werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Copyright © 2018 Cambuur. Alle rechten voorbehouden.