Algemeen

Beste Supporter,

We hoeven het jou niet te vertellen: SC Cambuur is een bijzondere volksclub. Jong en oud, dik en dun, arm en rijk. Iedereen staat schouder aan schouder om onze mannen en onze club te steunen. Want we hebben allemaal één ding gemeen: de kleur van ons hart.

Namens de hele club willen je enorm bedanken voor je steun in het afgelopen seizoen. We hebben voor het volgende voetbaljaar je plek ook weer gereserveerd en vanaf nu is het mogelijk om je seizoenkaart te verlengen.

Is jouw hart volgend seizoen ook weer geel-blauw? En wil je weer genieten van die unieke Cambuur-sfeer? Verleng dan voor maandag 12 juni je seizoenkaart. Welke mooie dingen er misschien nog mogen gebeuren in de Play-Offs, tot de eventuele finale op 28 mei worden de prijzen niet verhoogd.

Als je komend seizoen weer op dezelfde plek wilt zitten kun je op de button ‘verlengen’ klikken en de stappen doorlopen. Wil je de wedstrijden komend seizoen eens van een andere plek in het stadion bekijken? Dan kan dit via de optie ‘verplaatsen’.


Nieuwe aanvragen

Op dit moment geen seizoenkaart, maar volgend seizoen wel elke twee weken van de partij zijn? Vraag dan nu je eigen Cambuur-seizoenkaart aan! Via onderstaande button kun je zelf een mooie plek uitzoeken in ons digitale stadion. Ook voor nieuwe seizoenkaarthouders geldt dat de prijzen niet worden verhoogd tot de finale van de Play-Offs. Snel aanvragen die seizoenkaart dus!

Deadline verlengen
: : :
Dagen Uren Minuten Seconden

Copyright © 2017 Cambuur. Alle rechten voorbehouden.