Verlengen


Fantastisch dat je er volgend seizoen weer bij bent om onze mannen te steunen! Via onderstaande knop kun je de verlenging van je seizoenkaart helemaal in orde maken.

Gebruik om in te loggen het klantnummer op de achterkant van je seizoenkaart in combinatie met je wachtwoord. Als seizoenkaarthouder heb je standaard een account om in te loggen. Maak dus in geen geval een nieuw account aan om je seizoenkaart te verlengen.

Controleer na het inloggen of al je gegevens nog kloppen en klik op verlengen. Vervolgens kun je direct afrekenen met iDeal. Je ontvangt dan binnen een uur een bevestiging via de mail.

Let op:: Dit jaar krijg je een nieuwe seizoenkaart en kun je in tegenstelling tot vorige jaren de oude pas niet meer gebruiken. Je ontvangt spoedig een bericht over wanneer je de pas kunt afhalen.

Problemen met inloggen of verlengen? Check dan hier of de oplossing tussen de veelgestelde vragen staat. Uiteraard kun je ons ook bereiken via de mail (info@cambuur.nl) of telefoon: 058 296 33 00. We helpen je graag.

HANDLEIDING VERLENG JE SEIZOENKAART ONLINE

Je seizoenkaart online verlengen is heel simpel

+

Vul je klantnummer en je wachtwoord in

+

Verleng nu je seizoenkaart

+


Copyright © 2018 Cambuur. Alle rechten voorbehouden.