Verlengen

Nog een jaar genieten van het Cambuur Stadion en dus ook nog een jaar een seizoenkaart! Goed dat je er bij bent om het laatste jaar aan het Cambuurplein met ons mee te maken. Om je verlenging definitief te maken dien je een aantal simpele stappen te doorlopen.

Gebruik om in te loggen het klantnummer op de achterkant van je seizoenkaart in combinatie met je wachtwoord. Als seizoenkaarthouder heb je standaard een account om in te loggen. Maak dus in geen geval een nieuw account aan om je seizoenkaart te verlengen.

Controleer na het inloggen of al je gegevens nog kloppen en vul deze aan waar nodig. Vervolgens klik je op verlengen en kun je bij prijstype één van de opties kiezen en direct afrekenen met iDeal. Je ontvangt dan binnen een uur een bevestiging via de mail.

Let op: Dit jaar krijg je geen nieuwe pas, het toegangsrecht wordt bijgeschreven op je huidige seizoenkaart.

GA DOOR MET AANVRAGEN

Problemen met inloggen of het aanvragen van je seizoenkaart? Check dan hier of de oplossing tussen de veelgestelde vragen staat. Uiteraard kun je ons ook bereiken via de mail (info@cambuur.nl) of telefoon: 058 296 33 00. We helpen je graag.


Copyright © 2022 Cambuur. Alle rechten voorbehouden.