Verplaatsen

Nog een jaar genieten van het Cambuur Stadion en dus ook nog een jaar een seizoenkaart! Goed dat je er bij bent om het laatste jaar aan het Cambuurplein met ons mee te maken vanaf een andere plek in het stadion. Om dit definitief te maken dien je een aantal simpele stappen te doorlopen.

Gebruik om in te loggen het klantnummer op de achterkant van je seizoenkaart in combinatie met je wachtwoord. Als seizoenkaarthouder heb je standaard een account om in te loggen. Maak dus in geen geval een nieuw account aan.

Nadat je bent ingelogd dien je twee handelingen te verrichten. Allereerst kun je in het digitale stadion een nieuwe plek naar keuze uitzoeken. Verplaatsen is dit keer gezien de beperkte beschikbaarheid alleen mogelijk naar Oost, West en Zuid.  Vervolgens kun je bij prijstype één van de opties selecteren en direct afrekenen met iDeal. Je ontvangt dan binnen een uur een bevestiging via de mail.

Let op: Bij het verplaatsen van je seizoenkaart ontvang je een nieuwe pas. Je ontvangt spoedig een bericht over hoe je deze pas in ontvangst kunt nemen.

GA DOOR MET AANVRAGEN

Problemen met inloggen of het aanvragen van je seizoenkaart? Check dan hier of de oplossing tussen de veelgestelde vragen staat. Uiteraard kun je ons ook bereiken via de mail ( info@cambuur.nl ) of telefoon: 058 296 33 00. We helpen je graag.


Copyright © 2022 Cambuur. Alle rechten voorbehouden.